Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: Özlem Mesajları_Superfrm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

yüreğim Umulmayan Yaralarla Bahsedemezken Bir Tatlı AşkGülüşü Özledi Gözlerim Ve Sen Hangi Alemde Hangi Düşlerde İsen Gel Gül KiGülüşünü"çok Özledim"

aksamın Matem Rengine Büründüğü Saatte Gökyüzündeki Kandiller Tek,tek Yanmaya Başladığında İçimde Sessiz Bir Çiğlik...özlemeyi Özledim.özlemeye Değer Ne Kaldıysa...

yorgunum Özlemekten Hayalini Ağlarım Gözlerimde Yaslar Seli Bir Seni UnutmadımYıllardır Birde Ben Ağlarken Gittiğini Dayanamam İnan Dayanamam Buna UnutamamBir An Dokunamam Sana Harcanırım Uğruna Aldırmadan Zamana Diyemem Dilim VarmazDiyemem Elveda...

benden Çok Uzakta Olsanda Sana SarılıpDokunamasamda Sana Sesimi Duyuramasamda Kalbimizin Bir Olduğunu Ve Seninde BeniBen Kadar Özlediğini Biliyorum.

sen Hasretimsin,kaderimsin, yaşayamadığım Günlerim Sevgisine Doyamadığım AksamGözlü Yarimsin. Seni Çok Seviyorum Askerim!!!

bu Aksam Yine Sensizlik Düştü İçime,bu AksamGözlerin Doğdu Yüreğime, çekilmez Oldu Hasretin Bedenime,ağladım AnılaraSessizce Bu Aksam Ölmek İstedim Yine Habersizce...

seni Her Özlediğimde Kalbime Bir Yıldız Çiziyorum,artık Benimde Bir GökyüzümVar...

sesine Mevsimlerin Eğildiği, gözlerine BaharınAğladığı,ağlar Gibi Gülmeni,dokunuşlar Gülecek Gibi Duran Yüzünü Özledim.

sana Ansızın Vuruldum, Kavgada Yediğim Yumruk Gibi, Hiç Acıtmadın, BittiğindeKavga, Aynada Baktığımda Kendime Yüreğimde Kapanmayacak Bir Yara Olmuş Ve SenBitanem Uzaktan Uzağa Sen Gülüşler Atarken Ben Bir Yarama Bir Sana BakıpSessizce Seni Özleyerek Ölümü Bekliyorum.

gel Desem Seviyorum Seni Don Desem Seni NasılÖzledim Bir Bilsen...

kaybetme Korkusu Taa İçimdeyken, Bekle Diyorsun, Döneceğim Birgun. BedenBeklemesine Bekliyor Ama Yürek Kan Ağlıyor Sensiz Gecen Hergun...

hasretim Rengine Siyah mı Desem Ağarmak BilmiyorSonsuz Geceler Ya Gülerdim Ya Olurdum Görsem Ömrümden Uzansa Sensiz Geceler...

usandım Yeşermemiş Umutsuz Bahçeyi Beklemekten, usandım, tarla Kuşunun SesindenUsandım Bu Yürekten Kendimden Usandım Durup Durup Seni Özlemekten:-((

Merhaba Hüzün Adası..ben Duygu Gemisi...geceninKaranlığında Yanaştım Limanına... yüküm Mutluluk...kulak Ver Bak Ne DiyorGemide Ki Ses zledim Seni....biriciğim...

ne Geceler Bekler Sabahı Ne Taze Oluyu Mezar Nede Şeytan Bir Günahı SeniBeklediğim Kadar...

ansızın Bir Duygu Körüklenirse Yüreğinde AklınaTakılırsa Uzaklar, Ve Birde Kulakların Çınlarsa Amansız , Bilki! Bir yerlerdeÖzlenmişsindir...

zaman Geçmezdi İnan Sana Kavuşmanın Umudu Olmasaydı, can Dayanmazdı İnan EğerHasret Dolu Mektuplar Olmasaydı, her Gece Dua Ettim Tanrıya Duysun Diye,sanaVerdiğim Sözü Tutmaya Ömrüm Yetsin Diye, olum Gelip Almadan Önce Sana DönmekBoynumun Borcu,boşuna Çekilmedi Bunca Acı, dayan Ne Olur Biraz Daha Dayan, buYalnız Gecen Akşamları Sana, unutturmak Boynumun Borcu...

saçlarımı Kesip Rüzgâra Atacağım! Ta Ki Haber GötürsünBir Gün Sana! İçimde Bir Şeytan Var, Diyor Ki: Aklına Ne Gelirse Yapsana...

gözlerim Baharı Görmez Oldu Tenim Güneşi Duymaz Oldu İçimdeki Tek Özlem SevginGözlerimdeki Yas Dinmez Oldu...

seninle Elele Gezmek Sana Sarılıp Yıldızları SeyretmekGöz göze Ağlayıp Gülmek Yasamak İstediğim Son Anlar Oldu...

Referans URL