07-02-2008, 03:11 AM

1SITE bir dakika içinde profesyönel web siteleri hazırlamanıza yardımcıolan, kullanımı kolay ve içerisinde ihtiyacınız olabilecek herşeyibarındıran bir site tasarımı uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarakkişisel veya şirketiniz için web siteleri hazırlayabilirsiniz. 1SITEile internet sayfalarınızı en hızlı ve en verimli şekildehazırlayabilirsiniz. 1SITE; hızlı ve kullanımı kolay, tamamen görerektasarım yapabileceğiniz, kodlama bilgisine ihtiyaç duymayacağınız, tümsiteyi sadece anasayfasını açarak düzenleyebileceğiniz (bağlantılarotomatik olarak takip ediliyor), eş zamanlı görüntüleme ve düzenlemedesteği sunan, hoş görünümlü köprüler oluşturmanıza izin veren,animasyonlu butonlar hazırlamanızı sağlayan, FTP desteği sunan,oluşturduğunuz sayfaların görüntülenebileceği tarayıcılarıseçebileceğiniz ve daha yüzlerce özelliği bulunan bir programdır.Programın sihirbazları ve kolay menüleri sayesinde; fare hareketlerineduyarlı butonlar, yine farenizin hareketlerine göre değişen resimler,basit gezinme menüleri, başlık ve alt yazılar, slaytlar, dahilifotoğraf albümleri, formlar, alışveriş formları, Flash dosyalarıekleyebilme, belli bir kritere göre zaman sayacı oluşturma, HTML vescript kodları ekleyebilme gibi inanılmaz özellikleri bir arada sunar.Program; Pentim 100, 16MB RAM ile bile çalışabilir. Internet Explorerprogramına ihtiyaç duymaz ve servis paketleri yükleme gerektirmez.Ayrıca programı plug-in ekleyerek geliştirebilirsiniz de. (örneğin 3boyutlu butonlar oluşturmak için). Bu programla siteniz içinhazırladığınız fotoğraf galerilerinde ise küçük resimler otomatikolarak ve hızlıca oluşturulur. Tek bir sayfada bile basit bir galerikurmanıza yardım eden program, gelişmiş özellikleri sayesindeprofesyönel kalitede web sayfaları oluşturmanızı da sağlıyor. Sitetasarımına ilgi duyuyor fakat kendinizi yeterli hissetmiyorsanız, buprogram size yardım edecektir.
http://www.1site.info/download/_1siteLITE_e.exe