Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: e50 hakkında  yardıma ihtiyacım var
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar

e50 telefonuma proğram yada oyun yukleyemiyorum

forumdan e50 için olan bir çok proğram ve oyun indirdim ama hiçbirisini çalıştırmayı başaramadım

programları pc ye indirdikten sonra kart raiderle sd kartına atıyorum ve dosya yoneticisinden yuklemeye çalışıyorum ama her zaman çıkan sonuç aynı telefonumda şu uyarı çıkıyor''dosya biçimi desteklenmiyor''
hem sis hemde exe dosyaları için aynı sonuç çıkıyor yadım edebilrimisiniz?
Java ve symbian60 daki dosyalardan bir kaçını telefona atıp bir deneme yap.Bu kez bluetooth ile at.
Veya;
Pc suiteyi dene çok işe yarar.
Örneğin:6230a kart okuyucu ile oyun attığın zaman çalıştırmaz oyunu pc suite ile attığında çalıştırır.

E50 için; PcSuite İndir

çok teşekkurler ilginizden dolayı
bluetoot ile denedim ama olmadı
inş yarın birde pc suit ile deneyeceğim
İndirmeyi bilmeyenlar için resimli anlatım:Bu yöntemle telefona oyun ve program yükleyebilirsiniz!

Nokia pc suite programını : http://www.nokia.com.tr/id72026.html İndirin(eger pc'nizde yoksa)

Yadakutuiçerisinden çıkan cd'den kur daha sonra bluetooth veya usbkabloile veyaird cihazı ile telefonla bağlantını kur pc suitemenüsündenuygulamayükle bölümünden dosyayı telefonuna yükle....

Acılan İlk Sayfada Hayır Olan Yeri İşaretleyip Devam edeceksiniz.....

mrtcn çok teşekkur ederim gene olmadı pc suit lede olmadı herhalde telefonda sorun var bir kaç program daha deneyeceğim olmasa servis yolu gozukecek
doğrusu benim merkat ettiğim e50 lerin hepsindemi problem var sadece bendekindemi iş var anlamadım
Referans URL