08-03-2008, 12:56 AM

+18 Shame Game (Tetris tarzı +18 bir oyun

3D10-Ball MicroPool (Şimdiye kadar gördüğüm en müthiş bilardo oyunu 3D "Tavsiye ederim"

3DMoto Racer (Motor yarışı 3D "Tavsiye ederim"

3DRally Pro Contest (Rally Araba yarışı 3D "Tavsiye ederim"

Darts (Dart Oyunu "Tavsiye ederim")

ExtremeAirSnowboarding (Karda Kayakla hareket yapmak isteyenler için güzel bir oyun "Tavsiye ederim"

3DMassive Snowboarding (Karda Kayakla hareket yapmak isteyenler için güzel bir oyun 3D "Tavsiye ederim"

Rayman Bowling (Güzel bir Bowling Oyunu "Tavsiye ederim"

ChessGenius (Satranç oyunu "Tavsiye ederim"

Backgammon (Tavla oyunu "Tavsiye ederim"

DealOrNoDeal (Varmısın Yokmusun oyunu

Carmageddon3D (Arabalarla adam ezme oyunu matrak bişi "Tavsiye ederim"

Brothers In Arms Earned In Blood (Savaş oyunu ilerlemeli "Tavsiye ederim"

Sonradan eklenenler;

Balikci v2.02 (Bu sitede Cepteam arkadaşların türkçeleştirdiği güzel bir balık tutma oyunu "Tavsiye ederim"

AssassinS Creed (Prince Of Percia gibi atlayıp zıplayıp hareketler yaparak ve adam öldürerek ilerlediğiniz bir oyun "Tavsiye ederim"
Kim 500 Milyar ister (Kim 500 milyar ister türkçe versiyon "Tavsiye ederim"

Naval Battle (Amiral battı oyunu süper bişi "Tavsiye ederim"

Asphalt II (Araba yarışı NFS tarzı

Asphalt III (Serinin biraz daha gelişmişi ikisinde de modifiye var ama bu daha gelişmiş "Tavsiye ederim"

Mission Impossible III (Görevimiz Tehlike 3 adam vurarak yakınında dayak dahi atabiliyorsunuz bana göre süper bir ilerlemeli oyun "Tavsiye ederim"

POP Warrior Within (Prince Of Percia Warrior Within seri II anlıcanız "Tavsiye ederim"

POP The Two Thrones (Prince Of Percia The Two Thrones seri III anlıcanız "Tavsiye ederim"

SC Pandora Tomorrow(Splinter Cell Pandora Tomorrow ilerlemeli adamları öldürüyorsunuzalarma yakalanmadan gitmeye çalışıp kimseye kendinizi belli etmemenizgerekiyor ajan oyunu anlıcanız "Tavsiye ederim"

SC Double Agent (Splinter Cell Double Agent Ajan oyunu serisi "Tavsiye ederim"

SC Chaos Theory (Splinter Cell Chaos Theory Ajan oyunu Serisi "Tavsiye ederim"

SC Extended Ops (Splinter Cell Extended Ops Ajan oyunu serisi "Tavsiye ederim"

Fifa 2007 (Futbol oyunu ingilizce versionu "Tavsiye ederim"

Uefa Champions league ( 2006-2007 Futbol oyunu Fifa dan iyi değil bana göre ama güzel genede

Turkcell Super Ligi (2006-2007 Futbol oyunu Türkçe ve Türk takımları mevcut oyun süper "Tavsiye ederim"

Ultimate Street FootballV1 (Sokak futbolu 3 e 3 oynanıyor ve süper şut felam var manyak bişi "Tavsiye ederim"

Ultimate Street FootballV2(Sokak futbolu serisi sanırım yeni versionu ama ben fark göremedimsadece ses değişik gibi geldi ilerlerken herhalde yeni bişi var tambitirmedim "Tavsiye ederim"

SoniC Jump (Sonic zıplayarak mario gibi puan toplayarak yukarı çıkarak bölüm geçiyor mario tarzı sayılır

Call Off Duty II (silah oyunu ilerlemeli

resmini göreceksin. onun sag tarafındaki yazıya tıkla ve bilgisayarına indirmeye başlasın.İndirdigin oyunları Bluetooth ile atabilirsin veya pc suite programını dene