Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: Yeni bir cep telefonumuz oldu: DUALITY
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Yeni bir cep telefonumuz oldu: DUALITY
Dünyanındev cep telefonu üreticileri yeni ürünlerini Las Vegas'taki CES 2008'degörücüye çıkartırken; İstanbul'da Türkiye'nin yeni cep telefonumarkası Dual Infinity ve ilk ürünü DS7700'ın tanıtımı yapıldı. DualInfinity Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aşkın Çakım, Tandoğan Holdingyöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, firmanın ilkürünü DS7700'ü de tanıtıldı. Markanın 10 milyon dolarlık yatırımlakurulduğunu söyleyen Aşkın Çakım, "Hazırlıklarımızı iyi yaptık.Ürünlerimizi tasarlamadan ve özelliklerini belirlemeden önceülkemizdeki cep telefonu kullanıcılarının ürünlerinden bekledikleriözellikleri ve rakiplerimizin ürünlerini iyi gözlemledik. ÜrünlerimiziÇin'de BenQ-Siemens gibi markalara üretim yapan firmayla çalışıyoruz.Fakat telefonlar üzerindeki donanım ve yazılım tasarımları bize ait.İlk ürünümüz olan DS770'ün çift SIM kart kullanabilen bir telefon.Tasarım olarak rakiplerine göre en küçüğü ve özellik bakımından da engüçlüsü. Mayıs ayına kadar pazarda 5 ürün daha satışa sunacağız. Ürünportföyümüzdeki cihazlar tüm segmentteki kullanıcılara hitap ediyor"dedi. Bu yılın sonunda 40 milyon dolar ciro beklediklerini belirtenÇakım, her segmentte yüzde 3 büyüme beklediklerini söyledi. DualInfinity'nin İlk etapta 7 noktada servis vereceğini belirten Çakım,"Servis hizmetinde Nokia'nın distribütörlerinden NETCEL ileçalışıyoruz. İlk etapta 7 noktadan servis vereceğiz fakat, bu sayıyıkısa sürede 40'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

5 yıl sonra üretim Türkiye'de
EgeSerbest Bölgede yatırım için alınan lisans dahilinde 5 yıl içinde cihazüretiminin de Türkiye'de gerçekleştirilmesini planladıklarını belirtenDual Infinity Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aşkın Çakım, Türkiye'desadece cep telefonu değil, 2008 yılı içerisinde Dual markasını taşıyanLCD televizyon, monitör, dizüstü bilgisayarlarının da satılacağınıbelirtti. İlk etapta markanın bilinirliğini arttırmak istediklerinisöyleyen Çakım, "İlk etapta cep telefonlarımızda gündemde olacağız.Gerekli tanıtım çalışmalarının ardından Dual marka diğer ürünlerimizide tüketicilerin beğenisine sunacağız. Fiyat olarak baktığımızda,ürünlerimiz üzerinde yenilikçi özellikleri, rakiplerimize göre dahaucuza sunuyoruz. Çift sim kartla çalışan ürünümüzü 580 YTL'yesatılacak. Tüketiciler önümüzdeki günlerde Dual markasını taşıyan 79YTL'lik cep telefonlarını da bulabilecekler. Genç, dinamik, satıştangelen kişiler olduğumuz için istekler ve pazardaki yenilikleribiliyoruz. Yıl içinde satışa sunacağımız ve büyük ses getireceğinidüşündüğümüz diğer bir ürün de hem cep telefonu hem de analogtelevizyon olarak kullanılabilen ürünümüzün olacağını düşünüyorum"dedi.

Tek telefona sığamayanlara
Siyah renkte üretilen ilkürün DS7700, 2 sim kartı aynı anda çalıştırmasıyla ön plana çıkıyor.105x47,5x15.3 mm ebatlarında tasarlanan ürün üzerinde 2 mega pikseldijital kameraya yer verilmiş. 2 inç büyüklüğünde QCIF LCD ekranıbulunan DS7700, son dönemde piyasaya sunulan üzerinde aranılan MP3 veMpeg4 çalar özelliklerini de üzerinde barındırıyor. BMP, JPEG, GIF, PNGresim formatlarını destekleyen Türkiye'nin yeni telefonu DS7700, MID,IMY, WAV, AMR, AAC, MP3 gibi geniş ses formatı desteğini de üzerindebarındırıyor. Micro SD hafıza kartı bulunan ürün Türkçe haricindeİngilizce, Almanca ve Rusça dil desteğine de sahip. DS7700'ın satışfiyatı ise: 580 YTL

Desteklediği şebeke: 850-900-1800-1900 GSM / EDGE
Batarya tipi: 800 mAh Li-ion
Ekran: 2 inç LCD (QCIF) 176 x 220 piksel

Kamera: 2.0 MP
Video kaydı: Mevcut
Resim formatları: PNG, JPG, GIF, BMP
Ses formatları: MP3, WAV, AAC, AMR, MID, IMY
Bellek tipi: Micro SD

Mp3 çalar: Mevcut
Video oynatma: Mevcut
Webcam özelliği: Mevcut
Bluetooth: Mevcut