Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: iLTiFAT Mesajlari SMSLERİ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bu dünyada 6 milyar insan var, 3 milyarı çalışıyor, 1 milyarı yemek yiyor, 1 999 999 999 u uyuyor, sevdiğim 1 güzel kiz da mesaj okuyor

Dünyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutlulu?a layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor

BIR UMUT SERPILSIN YUREGINE, BIN MUTLULUK DOGSUN GUNLERINE, HERSEY KENDIN GIBI VE GOZLERIN KADAR GUZEL OLSUN...

Çok şıksınız Yine Yakıyorsunuz BENİDE...

Safak Vakti Yağan çiğ Tanesi Kadar Masum Gün Batiminda Denizlerden Esen Rüzgar Kadar çilgin Ve Okyanusun Derinliklerindeki Inci Taneleri Kadar özelsin Aşkim

Her Zamanki Gibi Iyisin

Bugun Yine O Kadar Güzelsinki Gozlerim Kamasti

Sen bir pınarsın , içilen ama kanılmayan , seveni yanıltmayan , sevince yanılmayan , varlığına doyulmayan , yokluğuna dayanılmayan

Bu dünyada birsürü insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi agliyor, ama iyilige ve güzelliklere layik olan tek bi insan var oda suan mesajimi okuyor!!!!

SEN HIC DENIZLERIN DIBINE BAKINCA YEMYESIL ORMANLARI GORDUN MU?IMKANSIZ DEME!CUNKU BEN SENIN GOZLERINE BAKINCA OLULERIN BILE SAHIT OLMADIGI O CENNETI GORDUM.

Bu sabah mavi bulutların avcuna sevgiyi gönlüne ve aşkı usulca kalbine bırakıyorum güneş her zaman doğsun ve her doğan güneş sana mutluluk getirsin GÜNAYDIN BİTANEM

Her dogan gunle icinde yeseren umut ciceklerin hic solmasin her gunun birbirinden aydinlik olsun GUNAYDIN ruhumun isigi

Geceleri uzaklarda çığlık olur sesim yosun kokusundan daha keskindir özlemin bu sabah senin için aralandı gözlerim günaydın HERŞEYİM

Yere Düşen Yağmur Damlaları Kalbine Inecek Güneşi Engellemesin Güneş Bulutların Arasından Hep Sana Doğru Baksın Güneş Güzellikler Getirsin Günaydın

Günün Aydın Olsun ,
Dilerim Ki Yüreğine Gülün Gölgesi Düşmesin Ve Sen,
Yüzünde Gülüşlerin En Güzeli Ile Bak Geleceğe
Günaydın Dudağımdan Asla Gitmeyen Neşe ,
Günaydın Dost Kalplerde Açan Büyük Güneşe ,
Günaydın Yüreklerden Akan Sıcak Dizeler ,
Yürek Yangınlarına Su Gönderen Gözeler
Önce Kendime Sonra Evime Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Açtığımda Bana Değen Ne Varsa Yüreğimle Beynim Arası çizgi Derinliğince Günaydın

Elini Verene Gözünü Değdirene Sözünü Diyene Diyemeyene Sevgimi Görene Göremeyene Günaydın

Bir geceyi daha bitirdim seni düşünmekle, bir anım daha geçti seni özlemekle, ama bir dakikam bile geçmedi seni sevmemekle, günaydın aşkım seni seviyorum Günaydın

Günaydın,g ünaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta… Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır… Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

Günaydın; Benim Viran Gönlümün Sultanı, Günaydın; Dost Bağımın Gonca Gülü, Günaydın; Süreyya Yıldızım, Günaydın: Ay Yüzlüm, Günaydın; Canımın Cananı, Günaydın

Yere Düşen Yağmur Damlaları Kalbine Inecek Güneşi Engellemesin Güneş Bulutların Arasından Hep Sana Doğru Baksın Güneş Güzellikler Getirsin Günaydın

Dur Gitme Söylenmemiş Sözler Var Suskun Dudaklarımda çığlıklarımda Hapsettiğim Tomurcuk Tomurcuk Sevgilerim / çatlamaya Hazır Yeni Baştan Yaşanacak Sevdalar / Yüreğimde Günaydınım

Günaydın Sabahımı Aydınlatan Güneşim…

Elini Verene Gözünü Değdirene Sözünü Diyene Diyemeyene Sevgimi Görene Göremeyene Günaydın
Günaydın sevgilim,

güneş ve mavi gökyüzü yoldaşın olsun bugün rüzgarla dost, denizle sevgili ol Uyan aklına geleyim, güneş olup sarayım, rüzgar olup okşayayım tenini
gül güzelim

ben seni ölümüne deil uğruna yaşamayı göze alacak kadar çok seviyorum bitanecik gül güzelim
AŞK DENİZDEN TAŞ TOPLAMAYA BENZER

aŞk denİzden taŞ toplamaya benzer Önce teker teker toplarsin sonra teker teker atarsin ama bazilarina kiymazsin İŞten sen kiyamadiĞimsim senİ sevİyorummmmm
Sensiz duramıyorum

o kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Õylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum...

Bir insanı fark etmek
bir insanı fark etmeye 1 dakika tanımaya 1 gün anlamaya 1 gün sevmeye bir hafta yeter ama unutmaya 1 ömür yetmez hele o insan sensen asla!!!

BİR ELMASIN PARLAKLIĞI
bİr elmasin parlakliĞini , bİr Şelalenİn ŞeffealiĞini ve dÜnyanin en İyİ İnsanini gÕrmek İstİyorsan bİr zahmet yerİnden kalk vee aynaya bakk

Rüzgar
rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi
UNUTABİLECEK MİSİN

unutabİlecek mİsİn?senden bİr parÇayim.atabİlecek mİsİn?hadİ at,kiyabİlecek mİsİn?ben senİn bİr parÇanim aŞkim...

Gözlerindeki Ben
ben kendimi gözlerindeki bende bulduğum zaman benim...

Sen bir pınarsın
sen bir pınarsın , içilen ama kanılmayan , seveni yanıltmayan , sevince yanılmayan , varlığına doyulmayan , yokluğuna dayanılmayan

Bu dünyada birsürü insan var
bu dünyada birsürü insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi agliyor, ama iyilige ve güzelliklere layik olan tek bi insan var oda suan mesajimi okuyor!!!!

Safak Vakti
safak vakti yağan çiğ tanesi kadar masum gün batiminda denizlerden esen rüzgar kadar çilgin ve okyanusun derinliklerindeki inci taneleri kadar özelsin aşkim

Dünyada bir cok insan var
dünyada bir cok insan var.kimi mutlu kimi mutsuz,kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutlulu?a layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor

GOZLERIN KADAR GUZEL
bir umut serpilsin yuregine, bin mutluluk dogsun gunlerine, hersey kendin gibi ve gozlerin kadar guzel olsun...

Şafak vakti
Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar masum, gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özelsin...

bu boy bu pos
bu boy bu pos bu güzellik elma gibi yanaklar benden çok bahsettik senden naber?

O kadar güzelsin ki
o kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum...

SEVİYORUM SENİ
sana senİ sevdİĞİmİ daha ne kadar sÖyleyecem . sevİyorum senİ İŞte delİcesİne sen benİm İÇİn nefes almak kadar deĞerlİsİn

bu dünyada birsürü insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi agliyor, ama iyilige ve güzelliklere layik olan tek bi insan var oda suan mesajimi okuyor!!!!

DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA
nasil doldurduysan hayatimi varliĞinla, bende yazmak İsterİm adimi defalarca dudaklarimla dudaklarina...

Gözlerindeki Ben
ben kendimi gözlerindeki bende bulduğum zaman benim...

Oyun bitince
oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...

huzur gibi
rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi.

Sen bir pınarsın
sen bir pınarsın , içilen ama kanılmayan , seveni yanıltmayan , sevince yanılmayan , varlığına doyulmayan , yokluğuna dayanılmayan

ömür yetmez
bir insanı fark etmeye 1 dakika tanımaya 1 gün anlamaya 1 gün sevmeye bir hafta yeter ama unutmaya 1 ömür yetmez hele o insan sensen asssla!!!

UNUTABİLECEK MİSİN
unutabİlecek mİsİn?senden bİr parÇayim.atabİlecek mİsİn?hadİ at,kiyabİlecek mİsİn?ben senİn bİr parÇanim aŞkim...

aşkımı dağlara....
aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım

o gözler o kaşlar
o gözler o kaşlar hele o boy o pos neyse kendimden çok bahsettim sen nasılsın

Referans URL