Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: Sitem - unutanlar - unutulanlar mesajları smsleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim...

Hayatta Dört Yanlis yaptim; Dogmak,Yasamak,Büyümek ve Umutlara Sarilmak, Bir Tek Seyi Dogru Yaptim O da SENI SEVMEK Ama Unutmusum Güzelim Dört Yanlis Bir Dogruyu Götürdü....

TATLI BIRI VARDI SEVILMEYE DEGER GUZEL BIRI VARDI, GORULMEYE DEGER, IYI DOSTLAR VARDI OZLEMEYE DEGER. AMA BIRI VARDI KI CAN VERMEYE DEGER TABII KI ANLARSA EGER!

DUN CICEKCININ ONUNDE BIR GUL GORDUM, DUNYANIN EN GUZEL GULU BENIM DIYE HAYKIRIYORDU.O GULU ALDIM, AMA EN GUZEL GUL OLDUGU ICIN DEGIL...SENI GORUP UTANSIN DIYE!...

SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI, SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI. INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE!

Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..

Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş.

Bir davetiye verdiler bugun elime, okuda gör dediler seni seveni. Okudum ağladım, inanamadim.. Senindi o davetiye, benim ismim yerine baska isim yazılmış, altina bekliyoruz diye imza atılmış, üstüne bekliyoruz diye Kalp kazılmış, DAYANAMAM gelirsem ben o düğüne.. Gözyaşlarım benden olsun sana hediye..!!!!

Keşke sen ben olsan ve doyasıya sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan, keşke ben sen olsam ve böylesine sevilmenin tadını çıkarsam.

Aşkımız için kan dökmemi istiyorsan sana dünyanın şah damarını keserim illede senin kanın olacak diyorsan mühim değil ben seni toprakta da severim.

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazmayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle...

Hayatta hiçbirşey ağlamaya değmez. Değen zaten ağlatmaz. Ağlarken başını dik tut ki gözyaşların seni ağlatan kadar alçaltmasın

Keşke yanlızlığım kadar yanımda olsan, yanlızlığımla paylaştıklarımı seninle paylaşsam, keske senin adın yanlızlık olsa ve ben hep yanlız olsam...

♥ Korkum Sevmek Değil;Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşçe Vurulmak…Korkum Ölüm Değil; Senin Tarafından Unutulmak…

♥ Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksindudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciribenden başkasınıda alacaksın sevgilim......!

♥ Sev öyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur

♥ Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsundediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğersedeğmezmiş..

♥ Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın. Vefasız Aşkım...

♥ Dünya döndükçe sen hep bana DÖNMEYE. Başını her yastığakoyduğunda beni GÖRMEYE. Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE. Ben yaşadıkçasen ÖLMEYE Mahkumsun...

♥ Alsalarda şu yaşla dolu gözlerimi yerlerinden. Çalsalarda haberimolmadan seni kalbimden. Eğer unutacaksa bu can çıkmasın bedenimden.Ölürsem söyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen.

♥ Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez. Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez...

♥ Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.

♥ Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA!

♥ Bunca acıyı çekmez hiç kimse ve bunca ölümden kolay dönülmez bu kadar sevmeyince..

♥ Öyle kolay değil benden kurtulman, hesabım bitmedi dahaseninle, öcümü almazsam haram yaşamak, hesabım bitmedi daha seninle.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

♥ Seven Ben Sevilen Sen Ağlayan Ben Ağlatan Yine Sen.!!!

♥ Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardımabile bakmam. Bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şimdi şerefsizimkibrit bile çakmam!!

♥ Aşkımız için kan dökmemi istiyorsan sana dünyanın şahdamarını keserim illede senin kanın olacak diyorsan mühim değil benseni toprakta da severim.

♥ Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılankalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazmayıbaşardın şmdi güneşin doğmasını bekle...

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.

Gözleri uzaklıklar değil, bazen de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır.

Bir deniz düşün "susuz", bir gece düşün "uykusuz", bir insan düşün "sevgisiz", bir bahar düşün "çiçeksiz", bir de beni düşün "sensiz". Sensiz yaşayabileceğimi mi sanıyorsun?

Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.

İçim o kadar seninle doldu ki, insanlar gözlerimde seni görecekler diye bakmaya korkar oldum. (Şeyma-İstanbul)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık. Ya beni adam gibi sev ya da çek git. Yüreğimde bir gülüş, bir salınışsa tek verebildiğin; istemez. Tutku isterim ve delice sevmek. Bir coştum mu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini isterim; Yürek ister benimle sevişmek. Ya adam gibi yada çek git. Her gün biraz daha zorlaşarak çıldırtmaksa niyetin; Ama seviyorsan yeter ki; Ki zaten yüreğini ortaya koydun; Tamam o zaman. Ben bir deli çocuk. Ama ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık. Ya adam gibi, ya da çek git!

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın, ben anlatamadım.

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için. Sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için. Sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için.

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın ama ben seni sevmedim; Sana taptım.

Yoruldu yüreğim hasretten yana. Sanma ki başkası yar olur sana. Üzme yeter artık Allah aşkına. Bir kalp taşıyorum, insanım insan.

Yarınlar hep güzel olacak derler, oysa bugünlerde dünlerin yarını değil mi? Hani? Nerede mutluluğumuz?

Bir gün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaç. Çünkü bulutların arkasında kaybolan aşkı için ağlayan benim.

Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme.

Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan. Rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.

Seni unutmak için and içtim, gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.

Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık. Çünkü sen rüzgarın coşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin, yarin ellere.

Gidenler yokluklarıyla değil, giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler.

Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye. Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye.

Beni bir dakika değil, bir saniye değil, bir saniyenin onda biri kadar sev. Bir yıl değil, on yıl değil, bin yıl mesut olurum.

en seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.

♥ Bırak da aksın zaman. Bırak coşsun saatler. Bırak kaçsın yelkovan, kovalasın akrepler. Bırak haykırsın hayat, inlesin yerler gökler. Nasılsa bir yerlerde seven kalp seni bekler.

♥ Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.

♥ Çiçek sulandığınca güzel, kuşlar ötebildiğince sevimli, bebekse ağladığı kadar bebek ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin. Bunu da öğren; sevdiğin kadar sevilirsin.

♥ O kadar öfke doluyum ki sana anlatamam. Seni bin parçaya bölsem de hırsımı alamam. Ya seveceksin yada sevmeyeceksin. Ama şunu unutma asla seveni üzmeyeceksin.

♥ Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi, ürkek bakışlarımda sensizlik, ıskalanmış hayallerimde gençliğim, eremediğim vuslatlarda ümidin.

♥ Aşkım seni o kadar çok seviyorum ki bu sevgiyi kağıtlar, kalemler, boş sayfalar, sigara dumanları, boş duvarlar ve beni bu güne kadar tanıyan herkes anladı. Bir de sen anla aşkım, seni çok seviyorum.

♥ Allah’ım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın...

♥ Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar, gönlümü almak ise güneşe dokunmak kadar zordur. Sen suya yazı yazmayı başardın, şimdi güneşin batmasını bekle.

♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir. Ve aşk öyledir ki nerede imkansız varsa onu seçer.

♥ Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, ne görebiliyorsun ne de duyabiliyorsun.

♥ Seni düşünür, seni özlerim sevgilerin, özlemlerin derinliğinde. Ne olur kır şeytanın bacağını bir kez; Beni hatırla, bir sonbahar serinliğinde. Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum.

♥ Yokluğuna dayandım. Sensizde sabah oldu. Sensizde mevsimler değişti. Ama dudaklarımla gülsem de gözlerimle gülmeyi unuttum sayende.

♥ Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.

♥ Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuş tüyü vadiler. Bulutlara öyle baktım. Ama şimdi yalnızca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma.

♥ Eğer bir gün gururunu yenip, bana geri dönmek istersen sakın dönme, çünkü senin gururunun bittiği yerde benim gururum başlar.

♥ İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp gidecek anlar için hayatını seve seve feda edersin. Peki sonuç? Her şey gün gelir, tatlı bir yağmur olur. O kadar!

♥ Avucun arasına bir yürek bıraktım ister bir kenara kaldırıp atarsın, ister kendi yüreğinin üstüne koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın.

♥ Sen beni bir dağın eteğindeki gelincik kadar severken, ben seni o dağın doruğundaki kardelen kadar özlüyorum.

♥ Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin. Gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.

♥ Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz veripte tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın anlar kadar, uykularımı kaçırdığın geceler kadar, sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalim.

♥ Gece başlıyorsa çığlığım duyulsun diye değil. Çağırmalarım ise gelmen için hiç değil. Duyulmadan seslenmeyi biliyorsa bu yürek, görmeden sevmeyi de bilir.

♥ Neden anlamıyorsun be güzel gözlü, bugünün hatırına değil, tüm asrın adına seviyorum seni. Boş ver, unut gitsin ne sen duydun ne ben söyledim ama yinede sen hep gül olur mu?

♥ Dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere.

♥ Pişman olup bir gün dönersen geri, yıllar geçti unutmadım ihanetini. Ben affetsem de yalan gözlerini, Allah’ından bul, ben susuyorum.

♥ İnsanlar kırmızı güllerin peşinde koşarlarken, ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar.

♥ Fatih’in önüne İstanbul’u çıkaran kader, gönlünü fethedeyim diye karşıma seni çıkardı. Gel gör ki senin gönlünü fethetmek, İstanbul’u fethetmekten daha zormuş, bilememişim.

♥ Belki bir gün ayrılırsak, benimle yaşadığın her şeyi bir başkasına değişirsin. Ama ben seninle yaşadığım (1) bir dakikayı değişmem. Dünyaları verseler, değişmem!

♥ Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.

♥ Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş. O ise bir kartalmış, avlanmaya çıkmış. Gelmiş bula bula beni bulmuş.

♥ Hayatta iki kişi tanıdım. Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben. Hayatta iki kişi tanıdım. Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak ben.

♥ Sevgide, saygıda aşka dair ne varsa, en güzellerini sende tadıyorum. Ben seni rüyalarımda değil, geceden, güneşin doğuşuna dek içmek istiyorum. Bir gönül uğruna yanan yüreğim kül olacaksa seninle olsun diliyorum. Aşk denizinde vurgunda yesem, sürgünde olsam, yinede seni seviyorum bir tanem.

♥ İsmini bir yere yazdım. O silindikçe tekrar yazdım. Yoruldum artık kalemi bıraktım. Seni sana olan sevgimle değil, bana yaptıklarınla hatırlayacağım.

♥ Tut ki ben bir yağmur tanesiyim, toprağa düştüm mü dağılırım. Düşün ki bir kar tanesiyim, suya düştüm mü eririm. Anla ki benim canımsın, seni kaybettim mi ölürüm.

♥ Bana aşkı anlatma, kalbim onu tanıyor. Yıllar önce birisi yaktı, hâlâ yanıyor.

♥ Sevsen de sevmesen de, seviyorum demesen de, ben seni seviyorum, sen beni sevmesen de.

♥ Sevgi erişilmez dağların tepesindeyse, benim sana duyduğum aşk o tepede göz yaşımla suladığım çiçektir.

♥ Önce hayallerimi çaldılar bir gece yarısı, sonra umutlarımı. Gençliğimdi en son aldıkları. Sandılar ki tükendim. Oysa ayaktayım hala dimdik, sevgi dolu yüreğim, aldıklarını sansalar da umutlarım var geleceğe dair.

♥ Ay ışığının aydınlattığı bir kumsala, küçük bir dal parçasıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum.

♥ Sevgiyi göstereceksin, söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak, sözlerin yetmez. Sevgi her şeydir, kalbe hapsedilmez. Seveceksen benim gibi ama yüreğin yetmez.

♥ Biz aşkı iki öpücük sananlardan değiliz. Sevdiğimiz için gözümüzü budaktan sakınmayan, dünyayı yakmaya hazır olan insanlarız. Köşkten konaktan değil kanlı sokaktan geldik. Tek elle iki gül tutmayız. Sevdiğimizi ihanet gibi bir şerefsizlikle sırtından vurmayız.

♥ Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki de mutluluk gülüşünde saklıdır. Sakın ağlayayım deme, belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan birisi vardır.

♥ Herkese verirsin karpuzu, bize gelince olur kelek. Söylesene suçum nedir, neyledim sana kahpe felek.

♥ Bembeyaz bir dünyada seninle yaşamak varken, böyle uzakta kalmak gücüme gidiyor. Senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, seni sensiz yaşamak içime sinmiyor.

♥ Hasreti boynuma vurup gittin. Gittin de beni ellere kul ettin. Bilmezsin ne kadar sevdim, acı çektim. Son gününde olan şu kalbime sor.

♥ Çok dost olmasan, bu kadar çok olmazdı düşmanlarında. Çok galip gelmek istemesen, belki çok yenilmeyecektin. Çok sevmesen, bu kadar çok özlemeyecektin. Çok gitmesen bu kadar uzaklara, böyle çok olmazdı dönüşün. Bana bu kadar uzak durmasan, sana böyle yakın olmazdım. Yanmasam kül kalmazdım.

♥ Suya hasret toprak gibi, günler sayan tutsak gibi, bir değil bin mecnun gibi gülüm seni seviyorum. Arayıp ta sormasan da, yağmur olup yağmasan da, güneş olup doğmasan da yarim seni seviyorum.

♥ Gözlerin gözlerini gözleyen gözleri gözleseydi, gözlerim ve gözlerin göz göze gelirdi. Ama gözlerin gözlerini gözleyen gözleri gözlemediği için gözlerin ve gözlerim göz göze gelemedi.

♥ Belki gözlerimde bir kanlı yaş olup, kanayıp akmasaydın seni unuturdum. Belki yüreğime paslı mızrak olup, saplanıp kalmasaydın seni unuturdum. Unuturdum belki.

♥ Beni bir ben tanırım, bir de yaratan. Bana bir ben lazım, bir de beni anlayan. Aşkım beni anlıyor musun?

♥ Gözlerim köşe başında, sevdam yarım mı kalacak? Gözlerim her gece hayaline mi yalvaracak? Anla artık zalim. Azrail değil, o gözlerin canımı alacak.

♥ Aşk kaçmaktan çok beklemeyi sever. Görmekten çok hissetmeyi sever. Ve aşk öyle haindir ki, nerede imkansız var, gider onu sever.

♥ Bir serin rüzgarsın yüzüme vuran. Yüreğimi yakan bir avuç korsun. Gökler biliyor sevdamı, taş duvarlar biliyor. Bir tek sen bilmek ve inanmak istemiyorsun.

♥ Biz seninle bir ağacın dalıydık. Beni koparıp ateşe attılar. Seni ise yeni bir ağaca aşıladılar. Sen benimle yanmak yerine, yeniden yaşamayı seçtin.

♥ Eğmeseydi kader her dik duran başı, akar mıydı gözden damla damla gözyaşı.

♥ O kadar sıcak ki anılarım, çığ düşse üşümem. O kadar alıştım ki yokluğuna, elimi tutsan fark etmem. O kadar küskünüm ki hayata, seni, bana verse affetmem.

♥ Toz pembe umutlarım vardı. Sayende pembesi gitti, tozu kaldı.

♥ Seni seviyorsam, sanma kalbim yetimdir. Asla yalvarmam, sana aşkım asaletimdir.

♥ Hayatında değerli bir şey yoksa, hayatın değeri de yoktur. Ya seveceksin yada sevmeyeceksin, ama asla seveni üzmeyeceksin.

♥ Sen benim farkımı fark etmedin. Artık fark etsen de fark etmez. Benim farkımı fark edenler, senden çok farklılar.

♥ Hatırlayamıyorum gözlerinin rengini. Mavi miydi denizler kadar, yeşil miydi yapraklar kadar, siyah mıydı dağlar tepeler kadar. Yok yok hatırladım; Senin gözlerin kördü, benim aşkımı göremeyecek kadar.

♥ Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa neden geri dönmedin?

♥ Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş. O ise bir kartalmış, avlanmaya çıkmış, gelmiş bula bula beni bulmuş.

♥ Hayatta hiçbir şey ağlamaya değmez. Değen zaten ağlatmaz. Ağlarken başını dik tut ki göz yaşların seni ağlatan kadar alçaltmasın.

♥ Seni Çok İstiyorum. Seni Çok Özlüyorum. Seni Çok Seviyorum. Seni Öpemiyorum.

♥ Gün gelir aklına düşersem eğer, beni değil sevdiğimi hatırla. Ağlayışımı değil, gidişini hatırla. Sensiz oluşumu değil, bana elveda deyipte öldürdüğün günü hatırla.

♥ Bir mesaj bekliyorum, "canım" diye başlayan. "Sevgilim" diye sona eren. Dün gelmesi gereken. Bugün hala gelmeyen.

♥ Suçum seni sevmek ise cezam idam olsun. Cezam idam ise celladım sevgi olsun. Sevdiğim sen isen canım senin olsun.

♥ Dünyada herkes kendine bir eş arar. Taşın kalbi yok be gülüm, onu da yosunlar sarar.

♥ Bir zamanlar uğruna dünyayı yakardım. Ya şimdi

Teşekkürler dostum
önemli değil daha bu siteye çoq katkıda buluncam inş
çok saol şöylede yapabilirsin msn ene ben öyle yaptım
Hayatta Dört Yanlis yaptim; Dogmak,Yasamak,Büyümek ve Umutlara Sarilmak, Bir Tek Seyi Dogru Yaptim O da www.superfrm.org oldu
Referans URL