Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: Asker mesajları ( Asker Hazır / SMS Mesajları )
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
* Dağların tepesine eşkıyanın alnına kızların kalbine ölümsüz Mehmetçik yazacağım.

* Merhaba ben bahriyeliyim liman liman gezerim aklıma eser kız tavlarım aklıma eser gemi temizlerim.

* Bu ülke seninle gurur duyuyor. Vatanı görevinde başarılar. Adam olmak adına son şansını da iyi değerlendirmeni dilerim.

* Gece nöbetlerinde beni aklına getirmemeye çalış. Uyurken üstlerine yakalanmanı istemem.

* Spora gidememekten yakınıyordun ya. İŞte spor senin ayağına geldi. İyi değerlendir.

* Bu söyleyeceklerimi aklından çıkarmamaya çalış: "Ay akşamdan ışıktıııır?"

* Vatan sana emanet. Göster kendini. (yine de çok sivrilmemeye çalışırsan senin için daha hayırlı olacak galiba.)

* Sen askerdeyken buraları bize emanet. Otomobilinin anahtarlarını vermeyi düşünmez misin? Arada bir çalıştırmam içi tabi

* O güzel askerlik anılarını anlatacağın günleri sabırsızlıkla bekliyorum! Sen yeter ki çabuk gel ben dinlemeye razıyım

* İlk başlarda kaçgün kaldı yerine kaç gün geçti diye sayarsan senin için daha kolayolacaktır. Gel teskere gel. Gönlümüz seninle.

* Aşkım yatağın sevgim yorganın yüreğim yastığın olsun asker ocağında rahat uyu bitanem.

* Şafak değil sensizlik beni acıtan! Seni çok özledim bitanem...
Referans URL