14-07-2008, 05:27 PM
*Babanın rolü
yüz öğretmeninkine bedeldir.
* İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı
ancak baba olunca duyar.
* Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan
tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür.
* Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar
babalar gününü kutlarım.
*Sen güllere özenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen güllerdengüzelsin özgürlük kadar özel güller kadar güzelsin benim güzelbabacığım...
* Üzerime sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var seni çok seviyorum.
* Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla babacığım bir günümde değil her günümdesin.
* Dünyadaki çiçeklerin en güzeli güldür güllerin en güzeli ise sen
günün kutlu olsun babacığım.
* Ateşin yaktığından
güneşin hareket ettiğinden
gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan fakat benim seni sevdiğimden asla kuşkulanma babacığım
babalar günün kutlu olsun.
yüz öğretmeninkine bedeldir. * İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı
ancak baba olunca duyar. * Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan
tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür. * Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar
babalar gününü kutlarım. *Sen güllere özenme güller sana özensin üzme tatlı canını sen güllerdengüzelsin özgürlük kadar özel güller kadar güzelsin benim güzelbabacığım...
* Üzerime sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var seni çok seviyorum.
* Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla babacığım bir günümde değil her günümdesin.
* Dünyadaki çiçeklerin en güzeli güldür güllerin en güzeli ise sen
günün kutlu olsun babacığım. * Ateşin yaktığından
güneşin hareket ettiğinden
gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan fakat benim seni sevdiğimden asla kuşkulanma babacığım
babalar günün kutlu olsun.