14-07-2008, 05:29 PM
* Hatırlar mısın doğduğun günü... Sen ağlarken herkes gülüyordu. Öyle bir ömür yaşa ki öldüğünde herkes ağlasın
sen mutlulukla gülümse. İyi ki doğdun...
* Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın
ancak şu an okuduğun en farklısı. Çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın...
* 160 kısa karaktereneler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş vesevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seniseviyorum.
* Sesim güzelolmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendirki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Mutlu yıllar!
* hmmmm bu mesajı neden çekiyorum
unuttum
inan hiç hatırlamıyorum.
Dur bakayım... Dur dur buldum
doğum günün kutlu olsun!...
* Dileğim bugündilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bilki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
* Bugün doğum gününolduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benimiçin sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. İyi ki varsın...
* Doğduğun gün bulutları yırtarak
bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...
* Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel
isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...
* Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar
başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler
neşeni hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun!
* Dünyada eşsiz birgüzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbiningüzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
* Yaşa. Sev. Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu
neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
* Bugün bir yaşınıdaha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tümdilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
* fluuuppp! Bu birsms sürprizi. Sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerinikapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana
mutlu yıllar sana.
* Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan... Bil ki unutulmadın... Doğum günün kutlu olsun!
* Arkadaşlar yıldızlar gibidir
onları her zaman göremezsin ama senin için her daim var olduklarını veseni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremezsen de bil kiyanındayım! Doğum günün kutlu olsun... İyi ki varsın... Birlikte dahanice yaşlara...
* Dikkat! Bu mesaj sevgi
neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünenbirinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zamansürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara...
* Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar
başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler
neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
* Biraz şans
biraz sevgi ve sabır
birer parça zaman
başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere
hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
* Bir yıl daha bitti
ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyiyaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı"dersin... Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle... Nice yıllara...
* 365 sayfalık bir öykü daha başlıyor
her güne bir yaprak sakla
her yaprağa bir öykü sığdır mutluluk de adına. Nice güzel öyküler senin olsun. İyi ki doğdun.
* Güneş kadar sıcak
kar tanesi kadar berrak
yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.
sen mutlulukla gülümse. İyi ki doğdun... * Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın
ancak şu an okuduğun en farklısı. Çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın... * 160 kısa karaktereneler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş vesevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seniseviyorum.
* Sesim güzelolmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendirki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Mutlu yıllar!
* hmmmm bu mesajı neden çekiyorum
unuttum
inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım... Dur dur buldum
doğum günün kutlu olsun!... * Dileğim bugündilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bilki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
* Bugün doğum gününolduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benimiçin sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. İyi ki varsın...
* Doğduğun gün bulutları yırtarak
bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara... * Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel
isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler... * Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar
başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler
neşeni hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun! * Dünyada eşsiz birgüzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbiningüzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
* Yaşa. Sev. Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu
neşeli ve yaşam dolu yaşlara... * Bugün bir yaşınıdaha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tümdilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.
* fluuuppp! Bu birsms sürprizi. Sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözlerinikapat ve bir şey dile. Mutlu yıllar sana
mutlu yıllar sana. * Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan... Bil ki unutulmadın... Doğum günün kutlu olsun!
* Arkadaşlar yıldızlar gibidir
onları her zaman göremezsin ama senin için her daim var olduklarını veseni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremezsen de bil kiyanındayım! Doğum günün kutlu olsun... İyi ki varsın... Birlikte dahanice yaşlara... * Dikkat! Bu mesaj sevgi
neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünenbirinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zamansürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara... * Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar
başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler
neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! * Biraz şans
biraz sevgi ve sabır
birer parça zaman
başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere
hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! * Bir yıl daha bitti
ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyiyaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı"dersin... Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle... Nice yıllara... * 365 sayfalık bir öykü daha başlıyor
her güne bir yaprak sakla
her yaprağa bir öykü sığdır mutluluk de adına. Nice güzel öyküler senin olsun. İyi ki doğdun. * Güneş kadar sıcak
kar tanesi kadar berrak
yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.