CIMBOMLU ARKADASLAR..FENERLILER BIZE MUTESEKKIR..BIZ OLMASAK AVRUPA TAKIMLARINI SEYREDEMEYECEKLER...
1905 TE DOGDU ASKIMIZ
SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ
CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP SENIN YANINDAYIZ BIZ ALISTIK AVRUPADA KUPA GORMEYE
SIRA SENDE FENERBAHCE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIS
HAYDI FENERE DE BIR ALKIS. AVRUPA FATIHISIN GALATASARAY..TURKIYENIN GURURUSUN GALATASARAY.. GOKTE YILDIZSIN GONULLERDE AY
BU SENEDE SAMPIYONSUN GALATASARAY.. CIMBOMBOM DIYEREK SANA YUZ KOYDUK
SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK
YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK
CIMBOMBOM SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM
SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM
SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM
SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM. ASLANTERBIYE EDEN FENERBAHCELI TARAFTARIN NE HALE GELDIGINI BIRAKTURKIYEYIDUNYA GORDU. SEN KI KUCUK BIR KANARYASIN ASLANLA UGRASMAKSENIN NEYINE..
BAS KOYMUSUZ CIMBOMBOM'UN YOLUNA
SARI KIRMIZI RENGINE OLURUM CIMBOMBOM.AVRUPA'DA DESTAN YAZDI ASLANLAR
FATIH'IN ASLANLARIYLA KUKRESIN CIMBOMBOM! ISTERSEN EGLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA. ISTERSEN GIRISELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA... LAYLAY LAYLAY LAYLAY..
NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY
YUKSEL TAA ARSA KADAR SANLI GALATASARAY... SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI
SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI... FENERLI OLMAK AYIP DEGIL
YETERKI CAKTIRMA.. ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN ..
KALPLERDE YILDIZ
GONULLERDE AY
SAMPIYONSUN GALATASARAY BIZGONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIKISMIMIZIDUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL.BIZ DUNYAYAPOZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLABUYUDUKKESTANELERLE DEGIL.
ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ. KUKRE GALATASARAYIM.
- basKoymusuz Cimbombom'unYoluna,sari Kirmizi Rengine OlurumCimbombom.avrupa'da Destan YazdiAslanlar,fatih'in Aslanlariyla KukresinCimbombom!
- fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)
- herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek...
- bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli...
- belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa'yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
- cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler...
- 1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
- biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis.
- avrupaFatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray..GokteYildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..
- cimbombomDiyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina KirmiziKoyduk,yillardan BeridirHep Senin Olduk,cimbombom Sen BizimHerseyimizsin
- gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.
- aslanTerbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale GeldiginiBirak TurkiyeyiDunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin AslanlaUgrasmak Senin Neyine..
- istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay..
- nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray...
- sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi...
- fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma..
- adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..
- kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray
- cimBom Bom'um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska KimimVar Benim,Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska KimimVar Benim.
- Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel taa arşa kadar şanlı Galatasaray.
Avrupafatihisin Galatasaray... Türkiye’nin gururusun Galatasaray... Gökteyıldızsın gönüllerde ay, bu senede şampiyonsun Galatasaray..
1905te doğdu aşkımız, sarı kırmızı akar kanımız, cimbombom feda olsun sanacanımız, ölene kadar hep senin yanındayız.
Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray...
Sarıyla kırmızı kalbimizin yıldızı, şampiyon ol Cimbombom, al bizim canımızı...
Fenerbahçeli misin? Allah başka dert vermesin!
Kralınızı eze eze işte getirdik dize, en büyük GALATASARAY, ne gerek var başka söze.
Fenerli olmak ayıp değil, yeterki çaktırma.
Kalplerde yıldızsın gönüllerde ay, şampiyonsun galatasaray.
Erkek adam kanatlı takım tutmaz.
Bizgönüllere çektik bayrakları direklere değil, biz tarihe yazdık ismimiziduvarlara değil, biz avrupada açtık bayrağı kadıköyde değil, bizdünyaya poz verdik şakşakcılara değil ve biz imparatorlarla büyüdükkestanelerle değil.
Gerçekleri tarih yazar, tarihide galatasaray.
Herkes fenerli doğacak ama bir gün herkes galatasaraylı ölecek.
Cimbomlu arkadaşlar..Fenerliler bize muteşekkir..biz olmasak avrupa takımlarını seyredemeyecekler...
Belki bir gün başkaları da süper kupa'yı kazanır.. Ne dersinizz hoş olmaz mı?