21-07-2008, 12:02 AM
| ♥ ALLAH'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik ALLAH'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin ALLAH ile dolu bayramın mübarek olsun. |
| ♥ ALLAH'TAN DİLERİM.KALBİNDEN SEVGİYİ YÜREGİNDEN MERHAMETİ EKSİK ETMESİN.DUALARIN KABUL BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN... |
| ♥ BARIŞ VE KARDEŞLİK VE SEVGİDE DAHA DAHA FAZLA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ BUGÜNLERDE ÇAĞDAŞ YARINLARAKARARLILIĞI VE BİLİNCİ İLEBAYRAMINIZ KUTLU KUTLU OLSUN. |
| ♥ Bayramın en içtenlik dileklerimle kutlu olsun ailen ile nice mutlu bayramlar geçirmeni temenni ederim... |
| ♥ bayramını kutlamayı bahane edip geldim kapına aslında ben senin bayramını değil 40 senedir bana olan aşkını kutlamaya geldim.Ama genede bayramın kutlu olsun... |
| ♥ bayramınız kutlar sağlıklara vesile olmasını cenabı ALLAH'tan niyaz ederim |
| ♥ bayramınızı en içten dileklerim le kutluyorum herkese sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum |
| ♥ Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun. |
| ♥ BAYRAMLAR, INSANLAR ARASINDAKI KARSILIKLI SEVGI VE SAYGININ PERCINLENDIGI GUNLERDIR. BAYRAMLAR, INSANLARIN BIRBIRLERIYLE OLAN DARGINLIKLARINI UNUTTUKLARI, BARISTIKLARI, KARDESCE KUCAKLASTIKLARI GUNLERDIR. |
| ♥ bayramlar,milli Ve DiniDuygularin, Inanclarin, Orf VeAdetlerin Uygulanip Sergilendigi, BirToplumda Millet Olma SuurununSekillendigi, Kuvvetlendigi Gunlerdir.Hep Bir Arada, Sevgi Dolu Ve Huzurlu Nice Bayramlar Gecirmek Dilegiyle,Ramazan Bayraminiz KutluOlsun! |
| ♥ BAZEN SEVGİ KUMSALLARINDA BAZEN HÜZÜN KUMSALLARINDA AMA HEP ÜMİDİN DALLARINDA MUTLU VE GÜLÜMSETEN DOLU NİCE YILLARA VE BAYRAMLARA...BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. |
| ♥ BENİM ÖMRÜMDE IRMAKLAR VARDIR SULARINDA HAYALLERİMİ YÜZDÜRDÜĞÜM BENİM ÖMRÜMDE SEVDİKLERİM VARDIR BAYRAMLARI AYRI GEÇİNCE ÜZÜLDÜĞÜM BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN |
| ♥ BEYAZ BİR GÜL GÖNDERİYORUM YAPRAĞINDA İMAN,DALINDA SAYGI,KOKUSUNDA MUHAMMED,RENGİNDE NUR VAR HANENİZ |
| ♥ BIN DAMLA SERILSIN YUREGINE, BIN MUTLULUK DOLSUN GONLUNE, BUTUN HAYALLERIN GERCEK OLSUN, DUALARIN KABUL OLSUN BU BAYRAMDA... RAMAZAN BAYRAMIN MUBAREK OLSUN! |
| ♥ BIR BAYRAM GULUSU SAVUR GOKLERE, ESKI ZAMANLARA GULUCUKLER GETIRSIN OYLE ICTEN SAMIMI, GOZYASLARINI BILE TEBESSUME CEVIRSIN. IYI BAYRAMLAR. |
| ♥ BIR MÜLTECININ VATANı,BIR TUTSAĞıN KURTULUŞU VE BIR KÖLENIN ÖZGÜRLÜĞÜ KADAR UZAK OLSANDA,SENDE HEP GURBETI YAŞASAMDA OLUR.YETERKI BENI YÜREĞINDEN SÜRGÜN ETME... |
| ♥ Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun. |
| ♥ bir Bayram Gulusu Savur Goklere, EskiZamanlara GulucuklerGetirsin Oyle Icten Samimi, Gozyaslarini BileTebessume Cevirsin. IyiBayramlar. |
| ♥ bir cennet temennisi bir huzur beklentisi bir gözyaşı serpintisi ve bağışlanmış olabilmenin ümidi ile bayramınız mübarek olsun. |
| ♥ Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun |
| ♥ bir Ramazan Bayrami Daha Geldi. Bu Bayramin Oncelikle Milletimize, Islam Alemine VeDe Insanliga Hayirlar Getirmesini Yuce ALLAH'tan Diliyoruz. Kardesligin Dogdugu, Sevgilerin Birlestigi, BelkiDurgun, Belki Yorgun, Yine DeMutlu, Yine De Umutlu, Yine De Sevgi Dolu Nice Bayramlara.. |
| ♥ Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Bayramın Kutlu Olsun |
| ♥ bu gün en mübarek gündür herkes ALLAH'a ibadet edecektir ne mutlu bize ki ramazanda oruç tutuyoruz ne mutlu bize ki bir daha oruç tutabiliyoruz herkesin orucu kutlu olsun |
| ♥ bu gün ramazan yüzün şekerden mosmor olsun cebin parayla dolsun mahallenin çocukları cüzdanını soysun bayramın kutlu olsun |
| ♥ herkesin Ramazan bayramını kutlar buyuklerın ellerın den kucuklerın gozlerın den yaşıtlarımın yanakların dan operım |
| ♥ BUGUN ELLERINIZI HER ZAMANKINDEN DAHA COK ACIN. AVUCUNUZA MELEKLER GUL KOYSUN, YUREGINIZ COSSUN. RAMAZAN BAYRAMINIZ HAYIRLARA VESILE OLSUN. |
| ♥ BUGUN SEVINC GUNU, KEDERLERI BIR YANA BIRAKIP MUTLU OLALIM. RAMAZAN BAYRAMINI DOYA DOYA YASAYALIM. HAYIRLI BAYRAMLAR! HER SEYE KADIR OLAN YUCE ALLAH, BIZLERI, DOGRU YOLDAN VE SEVDIKLERIMIZDEN AYIRMASIN! HAYIRLI VE BEREKETLI RAMAZAN BAYRAMLARI DILEGIYLE. |
| ♥ bugunBayram! Mubarek Ramazan Bayrami Tum Insanlar BirbirlerineDaha CokYakinlassin, Darginliklar Ortadan Kalksin, Kardeslik VeDostlukDuygulari Daha Da Kuvvetlensin. Tum Insanlar Nese Ve MutlulukDenizindeYuzsun. Bugun Sevinc Gunu, Kederleri Bir Yana Birakip MutluOlalim.Ramazan Bayrami'ni Doya Doya Yasiyalim. Hayirli Bayramlar. |
| ♥ Bugunlerin feyzi uzerinize,rahmeti gecmisinize,bereketi evinize,nuru ahiretinize,sicakligi yuvaniza dolsun.Iyi barmanlar. |
| ♥ Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce ALLAH, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle. |
| ♥ Bugün yüzünüz öpülmekten solsun mideniz beş kilocuk şekerle dolsun cüzdanınızı mahalle bücürleri soysun bayramınız kutlu mutlu ve tüm sevdiklerinizle olsun. |
| ♥ bayramlarını kutlar hayırlara vesile olmasını diler ve dualarının kabul olmasını dilerim bayramınız mübarek olsun |
| ♥ ÇOÇUKTUK,BİR BAYRAM MESAJI İLE MUTLU OLDUK.BUYUDUK O GÜNLERİ ARAR OLDUK.ZAMANA DİRENİR OLDU BAYRAMLAR.YİNEDE GÜZELLER VE İYİKİ VARLAR.MUTLU BAYRAMLAR......... |
| ♥ DERTLER KUM TANESI KADAR KÜCÜK SEVINCLER NISAN YAGMURLARI KADAR BOL OLSUN RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN |
| ♥ dün çiçekçinin önünden geçerken bir gül gördüm bana dünyanın en güzel gülüyüm diye haykırıyordu o gülü aldım dünyanın en güzel gülü oldugu için degil seni görüpte utansın diye!!! |
| ♥ ey ALLAH'a ibadet edenler ey namaz kılanlar bu gün en mübarek gündür haydi kalkıp oruç tutalım ALLAH hepinizin oruçlarını kabul etsin ramazan bayramınızda kutlu olsun |
| ♥ eyilde kulak ver ceddine.türke kefen kimin haddine.avrupadan çin seddine.hedef bize turan olsun.yol gösteren Kur'an olsun.bayramınız mübarek olsun. |
| ♥ Fani dünyanın padişahı değiliz,Biz gönül hırkalarını yamar giyeriz,Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz,Biz sevdiklerimize NİCE BAYRAMLAR dileriz |
| ♥ Gecen Barda, Gündüzün Cafede Olsun... Altında X5'in, Üstünde Dieselin Olsun.. Hep İç Kafan Güzel Olsun.. Gecen Yatağında, Gündüzün Msnde olsun.. Müziği Aç Bass'ı Koy Komşular Kopsun.. Hayatınız Neşeli Bayramınız Mübarek Olsun.. |
| ♥ gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun kotülükler senden uzakta melekler baş ucunda olsun güneş oyle bir geceye doğsunki duaların kabul ramazan bayramın mübarek olsun. |
| ♥ Gözünüz gözlere,sevginiz çevreye,şekerleriniz bücürlere olsun...bayramınızda mübarek olsun |
| ♥ Gul-I Muhammed-i olanlara selam olsun. Selam diyarindan gecenlere bahar olsun. Gonlu hazan olanlarin gonlu gulistan olsun. Mübarek kandiliniz kutlu olsun. |
| ♥ GUZELLIK, BIRLIK, BERABERLIK DOLU, HER ZAMAN BIR ONCEKINDEN DAHA GUZEL VE MUTLU BIR RAMAZAN BAYRAMI DILIYORUZ. BUYUKLERIMIZIN ELLERINDEN KUCUKLERIMIZIN GOZLERINDEN OPUYORUZ. |
| ♥ Günesin güzel yüzü yüreyine dokunsun,kabuslar senden uzak melekler bas ucunda olsun.Günes öyle bir geceye dogsunki dualarin kabul, Bayramin mubarek olsun! |
| ♥ güneş doğuyor,bayram geliyor sen orda ben burda kardeş bayramın kutlu olsun |
| ♥ hayatın şeker olsun ruhun zevkle dolsun ramazan bayramın kutlu olsun |
| ♥ Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. ALLAH tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. |
| ♥ Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara. |
| ♥ Her şeye kadir olan Yüce ALLAH, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle. |
| ♥ HEYECAN VE OZLEMLE BEKLENEN KUTSAL RAMAZAN BAYRAMI GELDI, HOSGELDIN. MUBAREK BAYRAM ULUSUMUZA SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETIRSIN. HAYIRLI BAYRAMLAR DILEGIYLE. |
| ♥ İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun. |
| ♥ KAINATIN YARATICISI VE ALEMLERIN RABBI YUCE ALLAH'A SONSUZ SUKURLER OLSUN! RAMAZAN BAYRAMI BEREKETIYLE, BOLLUGUYLA GELSIN, TUM INSANLIK ICIN HAYIRLARA VESILE OLSUN. |
| ♥ kainatinYaraticisi Ve Alemlerin Rabbi Yuce ALLAH'a SonsuzSukurler Olsun!Ramazan Bayrami Bereketiyle, Bolluguyla Gelsin, TumInsanlik IcinHayirlara Vesile Olsun. |
| ♥ kalbimde yepyeni bembeyaz bir sayfa açtım içinde sen yoksun... Benim kalbim hayvanat bahçesimi ki?? içinde kedi köpek olsun??? |
| ♥ KALBİN BİZİMLE OLSUN İÇİN NEŞEYLE DOLSUN AİLEN HUZUR BULSUN BAYRAMIN KUTLU OLSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN |
| ♥ KALBİN İMANLIĞA DÜNYAN HAYRA AÇILSIN MELEKLER HER ZAMAN BAŞ UCUNDA OLSUN RAMAZAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN!!!! |
| ♥ Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun. |
| ♥ kardesligin Dogdugu, Sevgilerin Birlestigi, Belki Durgun, BelkiYorgun, Yine De Mutlu, Yine De Umutlu,Yine De Sevgi Dolu Nice Bayramlara... |
| ♥ kendini sevdikçe beni hatırla kendine kızdıkça seni unutugumu sakın sanma seni sevdiklerimizin arasına koydukkıymetini anlamadık sanma iyi bayramlar dostum unutulmamak kaydıyla..... |
| ♥ KIYAMET GÜNÜ YÜZÜN AK,BİLEĞİN BURAK,YEDİ CEHENNEM SENDEN IRAK,SEKİZ CENNET SANA DURAK OLSUN.YÜREĞİN NURLA YUVAN HUZURLA DOLSUN BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN. |
| ♥ Kirli bir çocuk yüzüyüm kapinda, ama dünyanin en temiz gözleriyle bakiyorum sana.. Seker degil istedigim bu bayram, dostlugunu koy avucuma.. iyi bayramlar.. |
| ♥ Kuran'i Kerim'e inancin son bulmasin,Kalbin nur ile dolsun,ALLAH(c.c) daima yardimcin olsun, Ramazan bayramin mubarek olsun... |
| ♥ Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun... |
| ♥ Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun. |
| ♥ MUBAREK RAMAZAN BAYRAMI TUM ULUSUMUZA KUTLU OLSUN. ALLAH TUM INANANLARA NICE HUZURLU, BEREKETLI BAYRAMLAR NASIP ETSIN. |
| ♥ MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI TEBRIK EDER HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIZ. BUHAYIRLI GUNDE DUALARINIZ KABUL OLSUN. DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN... |
| ♥ mubarek Ramazan Bayramini SevdiklerinizleBeraber Saglikli VeHuzur Icinde Gecirmenizi Dileriz. Bayram TumInsanliga Hayirli Olsun! |
| ♥ mubarek RamazanBayraminizi Tebrik Eder Hayirlara VesileOlmasini Dileriz. BuhayirliGunde Dualariniz Kabul Olsun. DualariniziEksik Etmeyin... |
| ♥ Müslümalığın demode,Türklüğün suç olduğu bu dünyada ; inadına TÜRK,in adına Müslüman olanların bayramı kutlu olsun. |
| ♥ nefes almak bayramdır,günün birinde soluksuz kalınca anlar insan..Görmenin nasıl bir bayram oldugunu karanlık ögretir,sevmeninkini yalnızlık,,bayramdır`, elden ayaktan düşmemek,zihinden önce bedeni kaybetmemek,kurda kusa yem olmayıp'ÇoK ŞüKüR BÜGÜNÜDE gÖRDÜK' diyebilmek...sevdiklerinle gecen hergün bayramdır.. nice bayramlara :) |
| ♥ ÖyLE olSun böLE olsuN BAYramın kuTLU OLSun |
| ♥ ÖZEL GÜNLERDE ÖZEL İNSANLAR HATIRLANIR GÜZEL DİLEKLER TUTULUR GÜZEL İNSANLARA YOLLANIR SEVGİ DOLU NİCE BAYRAMLARA |
| ♥ RAMAZAN BAYRAMI.NIN ULUSUMUZUN DIRILIGINE, MAZLUMLARIN KURTULUSUNA, INSANLIGIN HUZUR, BARIS VE HIDAYETINE VESILE OLMASINI DILERIZ. |
| ♥ RAMAZAN BAYRAMINI DOYA DOYA YASAYALIM. HAYIRLI BAYRAMLAR! HER SEYE KADIR OLAN YUCE ALLAH, BIZLERI, DOGRU YOLDAN VE SEVDIKLERIMIZDEN AYIRMASIN! HAYIRLI VE BEREKETLI RAMAZAN BAYRAMLARI DILEGIYLE. |
| ♥ ramazan bayramınız mübarek olsun |
| ♥ RAMAZAN BAYRAMINIZIN BUYUK BIR NESEYLE GELMESI VE TUM AILENIZI SEVINCE BOGUP EVINIZE BEREKET GETIRMESI DILEGIYLE IYI BAYRAMLAR. |
| ♥ RAMAZAN BAYRAMINIZIN DA BOYLE BIR NESEYLE GELMESI VE TUM AILENIZI SEVINCE BOGUP EVINIZE BEREKET GETIRMESI DILEGIMIZLE. IYI BAYRAMLAR! |
| ♥ ramazan BayraminiDoya Doya Yasayalim. Hayirli Bayramlar! HerSeye Kadir Olan Yuce ALLAH,Bizleri, Dogru Yoldan Ve SevdiklerimizdenAyirmasin! Hayirli VeBereketli Ramazan Bayramlari Dilegiyle. |
| ♥ ramazan Bayraminiz Kutlu, YureginizUmutlu, Umutlariniz Atli,Sevdaniz Kanatli, Mutlulugunuz Katli, SofranizTatli, Mekâniniz Tahtli,Omrunuz Bahtli, Yuvaniz Bereketli Olsun...Damaginizi, Ruhunuzu VeCevrenizi Tadlandiran, Gercekten Guzel VeBereketli Bir Bayram Dileriz. |
| ♥ ramazan gelmis hangi ramazan o varya o vaynamusuz niye gelmis ic bilmem |
| ♥ ramazanBayraminizin Da Boyle Bir Neseyle Gelmesi Ve TumAilenizi Sevince BogupEvinize Bereket Getirmesi Dilegimizle. IyiBayramlar! |
| ♥ SAGLIK,MUTLULUKVE HUZUR DOLU BAYRAMLARA |
| ♥ sema Kapilarinin Acik Oldugu Bugunde Heybenizde Tohum Tohum Dua Menekseleri Sacmaniz Temennisiyle Hayirli Bayramlar. |
| ♥ SEVGİ SÖZE DOLARSA DUA OLUR.DUA ALLAH 'A ULAŞIRSA NUR OLUR.AYNI YOLDA BİRLEŞEN DUALARIMIZIN NUR'A DÖNÜŞÜP RABBİMİZE ULAŞMASI DİLEGİYLE BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... |
| ♥ SEVMEK SEVİLENE EN GÜZEL DUADIR.YAĞMUR TOPRAĞIN GÜNEŞ GECENİN DUASIDIR.EY YÜREĞİ GÜZEL MUHHABBETİNE DOYULMAZ GÖNÜL DOSTUM DUAM SANADIR. BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN |
| ♥ TeMiZliK İmAnIn YaRıSıDıR ORUÇDA sabrın YaRıSıDıR osman hezer..! |
| ♥ Tum din kardeslerimin bayramini cani gonulden kutlar onlara nica bayramlar dilarim.HERSEY GONLUNUZCE OLSUN.:) |
| ♥ Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun. |
| ♥ TÜRK OLMAYI ONUR...MÜSLÜMANLIĞI GURUR SAYANLARIN,BOL YILDIZLI DEĞİL AY YILDIZLI BAYRAK ALTINDA SAF TUTANLARIN BAYRAMI KUTLU OLSUN. |
| ♥ Unuttuklarını anımsa , kaybettiysen ara,özlediysen git bul kırdıysan af dile, kırıldıysan affet, seviyorsan söyle çünkü bugün bayram! HAYIRLI BAYRAMLAR DİLEĞİYLE…. |
| ♥ varligi Ebedi Olan, Merhamet Sahibi, Adaletli Yuce ALLAH Kendisine Dua EdenleriGeri Cevirmez. Dualarinizin Rabbin Yuce KatinaIletilmesine Vesile OlanRamazan Bayraminiz Mubarek Olsun. Bu Degerli Ramazan Bayrami.nda, Kainatin Yaraticisi Ve Alemlerin Rabbi BagislayiciVe Aciyici Yuce ALLAH'tum Dualarinizi Kabul Etsin. |
| ♥ VATAN VAN Yüksek dağlarına kar yağar durur Özlemin yürekten beni de vurur Buzlarının boyu metreler olur Bir başka güzeldir vatan Van Van dediğin bir güzelliktir gardaşlık erişilmez bir özelliktir ALLAH’ın verdiği bir güzelliktir Bir başka güzeldir vatan Van Minarende eksik olmaz ezanın Gece gündüz okunurda Kuranın Diyar diyar gezer senin edebinle ozanın Bir başka güzeldir vatan Van vanlıyam şanlıyam deli kızam |
| ♥ yağmuru kıskandım,sana dokundu diye.rüzgara kızdım,kokunu aldı diye.yollara küstüm,seni benden aldı diye.tek geceleri sevdim,seni rüyalarıma yolladı diye.hayırlı bayramlar |
| ♥ YALNIZLIK NE UCSUZ BUCAKSIZ MAVI DENIZDE OLMAK NEDE BIR COL ORTASINDA TEK BASINA OLMAKTIR. YALNIZLIK SEVDIKLERINDEN UZAK BAYRAMLARDA YALNIZ KALMAKTIR. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. |
| ♥ YINE BAYRAM SABAHI, KIMI AILELERIYLE, KIMI SEVDIKLERIYLE BERABER. YINE YALNIZLIGA SELAM SAATI. UZAKLASMIS SEVGILER, CARESIZ HUZUNLERLE BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN. |
| ♥ YUREGINE DAMLA DAMLA UMUT, GUNLERINE BIN TATLI MUTLULUK DOLSUN. SEVDIKLERIN HEP YANINDA OLSUN, YUZUN VE GULUN HIC SOLMASIN. RAMAZAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN... |
| ♥ Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun... |
| ♥ Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun. |