Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: Telefonda Arkadaşını işlet (Kefilsiz - Rapidsiz)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
aşkalarını telefonda işletmeyecesaretiniz yoksa veya ben açık veririm gülerim hemen anlaşılırdiyorsanız hiç üzülmeyin. Symbian işletim sistemli telefonuzun varsaSizde telefonunuzdaki yüklü seslerle karşıdakini şakalayabilirsiniz.Nasıl olacak bu iş? aşağıdaki 3 adımı uygula:

1: Telefonuna önce CallCheater yüklemelisin. Burdan çekip http://...................../download/...terTR.rar.html hemen cebine kur. Bu programın özelliği telefonla konuşma esnasında karşı tarafa
istediğiniz bir sesi dinletebiliyorsun. Örneğin programın
içinde çeşitli doğa sesleri var. Çeşitli efektler var.
Birisiyle konuşurken yağmur sesini dinletip, sanki yağmurlu
bir yerdeymişsin gibi karşınızdakini kandırabilirsin.
Trafikteki araba seslerini dinletip sanki yoldaymışsın
gibi karşınızdakini şaşırtabilirsin. Program yukledikten sonra menüden gidip aktif et. sonra çık.

2. İşte can alıcı kısım. Hepsini bi arada bulamayacağınız, teker tekerarasanız bile çok ama çoook zor bulabileceğiniz hazır şaka şablonları.Bu şablonda yüklü amr lerde kendi kendine konuşan sesler var. Meselaaloo napıyon bende iyiyim sesi duyarsanız siz ne cevap verirsiniz?tabiiki iyiyim sen napıyon dersiniz. işte böyle bi şey. bunlar neler mi?
http://...................../download/...aketi.rar.html

* Alo Süllü: bu amr de yaşlı bi amca Alo sen süllümüsün diyerekbaşlıyor ve kendi kendie konuşuyor. 20 yaş üstü ve taşralı iç anadoluşiveli erkeklerde bu şaka çok tutuor.

* Cabbar: Bu şakada ise doğu şiveli bi adam ille sizden cabbarıistemektedir. Doğulu arkadaşlara tavsiye olunur. Erkeklereuygulanmalıdır.

* Şemsettin: Bu amr de bir bayan sizden Şemsettin KILLI ile görüşmekisteğini söylüyor. Bu şaka bay bayan arkadaşların hemen hemen hepsindetutar.

* özel_numara: Burda bi erkek sizden muratı telefona istiyor. Fakat çokısrar ediyor. Sonrasında dayanamıyo hafif küfürler etmeye başlıyor.bayan arkadaşlara uygulanması tavsiye edilir.

* Telefon Şakası: Bu kayıtta bir bayan sizin yüzünüzden kızın okulagidemediğinden yakınıyor. Bu şaka 18 ve üstü yaş erkeklerde Ekim -Haziran aylari arasi çok tutar.

* işte benim en sevdiğim amr kaydı JALE: bu kayıtta ise çok tatlı sestonu olan bir fhşe sesi var. Bu ses kaydı erkeklerde %100 tutuyo.Çakmıyolar bile. Gülmekten yıkacak sizi zaten iddialiyim.

3. Son adım olarak bu telefon şakalarınızı ölümsüz hale getirmek içintelefon görüşmelerini kaydeden bi program kullanmanızı tavsiye ederim.Yoksa burdan http://...................../download/...order.sis.html çekip heme telefona kurun.

Numarayı çevirin ve hemen joystickle aşağı basıp yüklü sesi seçin sonrasesinizi hiç çıkarmayın. Karşı taraf açınca görüşme kaydedicisinideaçın.

Bu güzide çalışma sonrasında +rep lerinizi esirgemeyeğiniz umarım.Ayrıca yaptığınız telefon şakalarının kayıtlarını lütfen burdapaylaşalım.

Belki olur ya yükleceğiniz dosyalarda şifre istenirse: repimi unutma

.
.

sağol teşekkür ederim.
nasil indiriliyo anlamadim ben
Referans URL