Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: N-Gage Oyunları (Tanıtım Önizlemeler) ((güncellendi))
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bu konuyu foruma yeni gelmiş arkadaşlar için açiyorum hangi oyunun ne olduğu bilinsin
ne tarz olduğu ortaya çıksın :grin: bilmeden indirdiğimizde hüsranda olabiliyo
umarım işinize yarar (şu an sadece yüklü oyunları kayuyorum devamı gelecek
(bütün screenshotlar ve gifler tarafımdan yapılmıştır)
6600 bedava cep oyunprogramları, 6600 bedava cep oyunları, 6600 bedava cep proğramları, 6600 bedava oyun, 6600 cep telefonu oyunları, 6600 cep telefonuoyunları indir, 6600 cep telefonu programı, 6600 cep telefonuprogramları, 6600 cep telefonuna oyunlar, 6600 katin oyunu, 6600nokia cep telefonuna oyun indir
Sabitlenmiştir - busterbunny21

Asphalt Urbn gt2
Fazla söze gerek yok cepte oynayabileceğiniz en sağlam araba yarış oyunu
çok kişi merak ediyodu işte 6600da oyun böyle açılıyor.

Call Of Duty
Bildiğimiz pc deki call of duty, kolay oynanışı ve şahane garfikleriyle bulunması gereken bir oyun

Fifa2005
Futboldan pek anlamam ama grafikler çok, hoş sesler mükemel. ama lig kupa özellikleri nasıl bilemem

King Of Fighters Extreme
Önce art of fight sonra fatal fury sonra da kof olan ateri salonlarının ünlü dövüş oyunu
ekranın 176 ya 208 olmasından biraz sıkıntı çekilmiş ama oyun orjinalinden farksız bir o kadar da zevkli.

Operation Shadow
3D grafikli bir savaş oyunu, oyunda özel bir göreve gönderilmiş bir kahramanız, çeşitli araçları kullanabilmemiz
silah zenginliği ayrı bir güzellik katmış, ama yapay zeka biraz fazla yapay olmuş oyunda zorlayan öğe zaman olmuş
bölümlerde haddinden fazla uzun tutulmuş, ama yinede güzel bir oyun.

Rayman3
Bildiğimiz rayman oyununun aynısı java versiyonunu herkes oynamıştır, ama bizim telefonlar için pek uyumlu değil
aynı anda hem eğilip hemde yürümek zorunda kaldığımız yerlerde oyunu silmemiz gerekiyor :grin:

Red Faction
3D grafikli fps bir oyun daha, madende çalışan bir amcayız herkesi öldürmemiz gerkiyor :grin: düşmanlarımız gayet akıllı
silah çeşidi gayet bol, oynanabilirliği çok rahat.

SonicN
kusura bakmayın screen shot zor alınıyodu oyunda bu kadar olabildi,
görmüş olduğumuz gibi bi hayli uzun bir macera oyunu, sonic ve bütün arkadaşlarıyla oynama imkanı veriyor.

Spiderman2
Oyun hem 3D hemde 2D grafiklere sahip spiderman2 filminden kesitlerle oynuyoruz 3D kısımlarda ağ atarak ulaşımımızı
sağlıyoruz oyunun asıl kısmı 2D lik kısımda geçiyor, her bölümde çeşitli görevler veriyor ve bunları yapmamız gereken bir süre var

TheOne
3D grafikli bir dövüş oyunu hemde çok sağlam grafikli, oyunda kendi karakterimizi yaratıp(cinsiyetinden ırkına, kıyafetinden aksesuarına)
onunla başlıyoruz dövüşmeye, story modu gayet ilginç ilngilizce biliyorsak ne olduğunuda anlayabiliyoruz.
bölüm geçtikçe yani kıyafetler ve combolar açılıyor, ama bütün adamların dövüş stili aynı olduğundan dolayı belli bir süre sonra
oyun kendini yineliyor.

TombRider
Pc deki ilk tombrider oyununun n-gage ye uyarlanmış hali, çok basit kontrolleri ve bi hayli büyük bölümleriyle kolayca bitecel bir oyun değil.
(save dosyalarım silinmişti sadece ilk bölümlerden screen shot alabildim)

Xanadu NEXT
3D grafikli bir frp oyunu, standart bir frp deki herşey var, main village, yaratıklar, büyüler, silahlar,
ilerki bölümlere geçebilmek için biraz level kasmak gerekiyor levelimiz arttıkça daha kuvvetli silahlar ve büyüler kullanabiliyoruz.

ElderScrollsTravelsShadowkey
Muhteşem 3D grafikli bir frp oyun, harita inanılmaz büyük oynanabilirlik call of duty ye benziyor.
oyun başlangıcında kahraman yaratma kısmında seçenekler maksimum seviyede.

X-men II
İzometrik kamera açısı ve gerçekten akıcı grafikleriyle vevkli bir oyun sunuyor,
oyunun geçtiği harita marvel'in orjinal hikayesindekiyle aynı ve çok büyük,
aynı anda seçtiğimiz 4 karakterle oynayabiliyoruz, Xmendeki çoğu karakter mevcut.

Moto GP
Eski bir n gage oyunu, grafikleri çok hoş oynuyacağımız hava durumunu biz seçebiliyoruz,
kamera seçenekleri yeterli oynarken arkaya bakmak mümkün, sesler fena değil, ama kontroller epey zor
alışmak çok zaman alıyor.

Resident evil N-virus
N gage için yapılmış virtua cop un resident evil şeklini almış hali,
oyunu aslında hepmiz biliyoruz hani eski aterilerde holley agen vardı hani silahla (daha doğrusu silahı temsil eden noktayla)
karşımıza gelen adamları vurduğumuz oyun, bu da aynen öyle ama işin güzelliği oyun3D ve kamera bölüm içindeki mekanı
dolaşıyor (isteğe bağlı değil), seslerde resident evile göre uyarlanmış 5tane mekan var oyunda ama 1kerede hepsini bitirdinmi
daha başka açarmı bilemem çünkü o kadar uğraşmadım. oyun pek içaçıcı gözükmesede bir başladınızmı zevk alıyorsunuz ,
ama orada asphalt duruken, call of dururken oyunu pekte açmak gelmiyor içinizden :grin:

Crash Nitro Kart
Playstationdan tanıdığımız bir oyun daha, bu oyunda 3D ama benim 3D demeye pek dilim varmıyor
zaten pek crash yanlısı bir adam olamamıştım, Bi hayli karakter seçeneği pek çok yarışılcak mekanı
arcade adventure time trial ve cup modlarıyla playstation ile aynı tadı veren bir oyun.

Collin Mcrae rally
Bir tane daha ünlü araba yarışı 3D grafikler(zaten hangimiz bu saatten sonra 2D arabayarışı oynarki? :grin: )
renk sorunu olduğu için screenshotları 8090ı arayarak aldım yani oyun hakkındada pek bir bilgim yok
ama asphalt dururken pek tavsiye etmiyorum. Oyun resmen RallyProContest in biraz daha gelişmişi yahu.

SSX out of bounds
Çok şahane 3D bir snowboard oyunu kontroller n-gage olmayan telefonlarda biraz kassada acaip zevkli bir oyun
hele bir radyosu var ki oyunun seslerde harika, kamera açısını ayarlayabiliyoruz, birçok karakter seçeneğimiz var
oyunun menüsü dahi çok güzel düşünülmüş, yüklemeye korkmayınız.

TonyHawksProSkater
Bir skateboarding oyunu tony hawks abimizi bilirsiniz, hatta pc de orjinalinide görmüşünüzdür.
Tek kelimeyle bir eylence patlaması şiddetle tavsiye ediyorum, mükemmel ötesi 3D grafikler karakter çeşitliliği
mekanların çeşitliliği ve büyüklüğü o grafikler o kaplamalar 5 sayfa anlatırım mutlaka denenmesi gereken bir oyun,
oyunda karakterimize kaykayıyla çeşitli hareketler yaptırarak puan kazanmaya çalışıyoruz,
(karakterin kafasını gözünüde yarabiliyoruz)
Arcade kısmında tape lerimiz var bir bölümde belli bir tape sayısı oluyor kimisini 5000puan yapınca veriyor
kimisi mekandaki saklı kaseti bulunca veriyor her mekanda patlatmamız yada sürtünmemiz gerken 5tane nesne oluyor
onları tamamlayınca veriyor, bu tape lerlede locked bölümleri açıyoruz yeni boardlar açıyoruz.
alın kurun oynayın çok azınız pişman olursunuz.
(arkadaşlar çok özür dilerim ama oyun kesinlikle screenshot vermiyordu Fexplorer ide denedim s60screen shot uda
olmuyor o yüzden alabildiğim kadarını aldım sol tarafları paint ten copy paste yaptım kusuruma bakmayın :cry: )
Referans URL