Cep Forum, Cepforum, Cepfrm, Cep Oyun, Cep Program, Cep Oyun İndir, Cep Oyunlar, Cep Oyunlar İndir, Cep Program İndir, Cep Programlar, Cep Telefonu Oyun İndir, Zil Sesi, Zil Sesleri, Zilsesi, Zilsesleri, Ödev İndir, Ödevindir, Atatürk resimleri, Edebiyat, Atatürk hayatı

Tam Versiyon: telefon sapıklarından kurtulun "dunyanın en kapsamlı prosu"
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaslar sizinle muhtesem derecede kapsamlı ve super bir simbian cep telefonu paylasacagım

program harika bir arama yoneticisi ve bunun dısında onlarca ozellik daha var.
1-)istemedigiz numalardan cagrı geldigi zaman anında mesgul tonuveriyor siz bunu duyup rahatsız olmuyorsunuz bile ama ne zamanaradıgını gorebiliyorsunuz. gizli numara dahil
2-)ustteki ozelligi mesgule dusurme yerine sessiz olarak ayarlayabiliyorsunuz.
3-)kişilistenizdeki numaraların tamamını mesgule duserebilir yadasessize alabilirsiniz. bunun dısındakileri kabul edebilirsiniz.
4-)yogun oldugunuz yada toplantıda oldugunuz zaman telesekreterebaglayabilirsiniz. ucretsiz olarak. daha sonra mesajları anındadinleyebilirsiniz.
5-)sadece istediginiz numaraları veya gizli numarayı telesekretere baglayabilirsiniz.
6-)her aramayı kaydedebilirsiniz
7-)hafızanız cok azsa sadece belirledigniz nolardan ve gizli nodan gelen aramaları kaydedebilirsiniz.
8-)telefon kapatılıp acılınca otomatik baslıyor. pek cok blacklist bunu yapamıyor.
9-)eski sevgilini sizi arayınca direk mesgul tonu verir ve otomatik sizin ayarladıgnız anlamlı bir mesaj gonderir.
10-)yada direk onu telesekretere baglayıp sesinizle bişeyler soyleyebilrisiniz

11-) bunların hepsini zamanlayıcılı yapabilir.KEndimden ornek veriyim:
benim bir telefon sapıgım var beni gece 00:00 la 03:00 arasında gizlinodan rahatsız ediyor. bu saatlerde gizli noyu engeller. Sabah 8:30daokula gidiyorum.ders saatlerim arasında telesekretere baglayıp dersteoldugumu soylerim ya da sessize alırım ya da direk mesgule dusururum.saat 13:00-13:40 arasında okulda ogle teneffusu var. Bu saatler arasıhersey normal olur.13:40 tan 15:00 a kadar yine telesekretere baglarım. 15:00dan sonra bu kez normale donerim ama beni arayanların yada benimaradıklarımla aramda gecen tel konusmalarını gizlice kaydederim(belkilazım olur hafızada ter kaplamıyo) gece yine gizli noyu engellerimboyle gider.

en onemlisi bunları bir tek ayarlamayla kendi otomatik yapar.

not:normalde telefon hafızasına bişey yuklenmesine karsıyım ama buproyu tel hafızasına yukleyin. hafıza kartı cıkarılırsa programkapatılmasın

yuklenirken sonralar dogru size uzun bir kod vericek bu kodu not edin.BU kod programın serial nosu. programı acınca giriceksiniz.

cozemediginiz bir sey olursa ben burdayım ama size onerim elinize bir sozluk alın. Her seyin anlamına bakın. sonra bana sorun.
program .sis tir. javası kesinlikle yoktur olamazda aynı zamanda. buprogram size neden symbianlı bir nokia diger sony ericson lardan dagaustun oldugnu gostermeye tek basına yeterde artar bile.

alıntı degildir. kendim yazdım. resimler benim uploadımdır. cok ugrastım en azından tesekkur edin

http://rapidshare.com/files/13771613...v1.50.sis.html
EMEĞİNE SAĞLIK
eline sağlık
selam
sagoll
eywalllah
sağğoll
guzel
saol
sagol
Referans URL