Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
2007 NUFUS SAYIMI (İl, yaş grubu, Bölge ve cinsiyete göre nufus)
09-05-2008, 10:50 PM
yimer312
Haber Editörü

Para Puan: 0
Grup: Haber Editörü
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
2007 NUFUS SAYIMI (İl, yaş grubu, Bölge ve cinsiyete göre nufus)
NUFUS PLANLAMASI DENİLİYOR
ÜÇ ÇOCUK DENİLİYOR
35 YIL SONRA GENÇ NUFUSUMUZ AZALACAK SONRA AĞLAMAYIN DENİLİYOR
AVRUPANIN GENÇ NUFUSU YOK DENİLİYOR

1- 2007 NUFUS SAYIMINA GÖRE İLLERE GÖRE NUFUS SAYIMI VE ORANLARI,
2- 2007 NUFUS SAYIMINA GÖRE YAŞLARA GÖRE NUFUS SAYIMI VE ORANLARI,
3- 2007 NUFUS SAYIMINA GÖRE BÖLGELERE GÖRE NUFUS SAYIMI VE ORANLARI VERİLMİŞTİR.
.
.
.
LÜTFEN İNCELEYİNİZ.
.
.
1- 2007 NUFUS SAYIMINA GÖRE İLLERE GÖRE NUFUS SAYIMI VE ORANLARI

.
.
.
.
2- 2007 NUFUS SAYIMINA GÖRE YAŞLARA GÖRE NUFUS SAYIMI VE ORANLARI
.
.

3-
2007 NUFUS SAYIMINA GÖRE BÖLGELERE GÖRE NUFUS SAYIMI VE ORANLARI
.
.
.
.
.
--YUKARIDAKİ LİSTELER İNCELENDİĞİNDE

• 2007 YILI İTİBARİYLE GENÇ NUFUSUMUZ GENELDE FAZLADIR. ANCAK İLLERE, BÖLGELERE VE YAŞ GRUPLARINA BAKILDIĞINDA ŞEHİRLEŞME ARTTIKCA NUFUSUN YAŞLANMAKTA OLDUĞU GÖRÜLMEKTEDİR.
.
  • LİSTEDE GÖRÜLECEĞİ ÜZERE DOĞU VE GÜNEY DOĞU ANADOLU BÖLGELERİ GENÇLEŞMEKTE, EGE, KARADENİZ, TRAKYA VE MARMARA BÖLGELERİ İSE YAŞLANMAKTADIR. GENELDE TOPLAMDA MARMARA VE EGE NÜFUSU FAZLA OLMASINDAN DOLAYI NÜFUS YAŞLANMAKTADIR.
.
  • SONUÇTA 35 YIL SONRA AVRUPA GİBİ AĞLAMAMAK İÇİN BUGÜNDEN TEDBİR ALINMALI, KABÜL ETSEKTE ETMESEKTE EN AZ ÜÇ ÇOÇUK ŞARTTIR.
.
--NESLİNİ DEVAM ETTİREMEYEN TOPLUMLAR YOK OLMAYA MAHKUMDUR.
.
İL, BÖLGE VE YAŞ GRUPLARINA GÖRE TEKRAR TEKRAR İNCELE VE DÜŞÜN NEREYE GİDİYORUZ.

.
.
.

Eşini mesut edebilecek herkes evlenmelidir... Çoluk - çocuk sahibi olmalıdır... Bana bakmayınız. Bu meselede örnek İsmet Paşa'dır. Benim hayatım başka türlü düzenlenmiştir. Buna rağmen tecrübesini yaptım. Sonradan anladımki bu iş benim başarabileceğim iş değilmiş... Çocuk sevgisi insan için bir ihtiyaçtır. Hele yaş ilerledikçe bu ihtiyaç kendisini daha kuvvetle hissettiriyor. Onun için de Ülkü'yü yanımdan ayırmak istemiyorum. ( Mustafa Kemal Atatürk - 1936 )

En son düzenleme: 15-11-2009 07:26 PM mrtcn92.

Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
:
Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

İletişimsuperfrm.orgEn Üste DönArşivRSSGizlilik Bildirimi
film indir
Cep forumumuzda telefonunuz için en güzel cep oyun, program, tema, video, melodi ve benzeri içerikler bulunmaktadır. Sitemizde desteklediğimiz cep telefonu markaları ise: Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, Siemens, LG ve Çin Telefonlarıdır.